Edward Snowden ortada kaldı

/ Kaynak: AA
Edward Snowden ortada kaldı

DÜNYA Haberleri  / AA

Edward Snowden, Rusya'da Şeremetyevo Havalimanı'nın tarafsız bölgesinde bekliyor

ABD Ulusal Güvenlik Kurumunun (NSA) dünyada nbsp;milyonlarca kişinin telefon ve internet kayıtlarını izlediği bilgisini basına
sızdıran Edward Snowden'ın, Rusya'da Şeremetyevo Havalimanı'nın tarafsız nbsp;bölgesinde beklediği bildirildi. nbsp;Rus ITAR-TASS ajansı Şeremetyevo Havalimanı yetkililerine dayandırarak nbsp;verdiği haberde, Snowden'in Rusya vizesi almadığı ve tarafsız bölgeyi nbsp;terketmediği belirtilerek, "yeşil bölgede" Küba'nın başkenti Havana'ya uçmayı nbsp;beklediği ileri sürüldü. nbsp;Havalimanındaki tarafsız bölgede Snowden gibi transit yolcuların nbsp;kalması için otel ve diğer olanakların bulunduğunu kaydedilen haberde, basın nbsp;mensuplarının Snowden'i görme fırsatının olmadığı vurgulandı. nbsp;Moskova'daki Şeremetyevo Havalimanı'ndan Havana'ya hareket edecek ilk nbsp;uçağın yarın saat 14.05'te kalkacağı bilgisinin yer aldığı haberde, Snowden'i nbsp;Ekvador'a uçma ihtimalinin de bulunduğu ifade edildi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...