Dünyanın en büyük uçağıydı: Rusya'nın bombaladığı Antonov 225'in son hali ortaya çıktı

Düzenleyen:
Dünyanın en büyük uçağıydı: Rusya'nın bombaladığı Antonov 225'in son hali ortaya çıktı

DÜNYA Haberleri

Ukrayna ordusunun Kiev Gostomel Havaalanında bulunan ve alanında dünyanın en büyüğü olarak anılan uçağı Antonov An-225 Mriya, Rusya tarafından vuruldu. Söz konusu saldırının ardından Antonov An-225 Mriya'nın enkaz görüntüleri ortaya çıktı.

Rusya - Ukrayna savaşının 9. gününde, bölgede çatışmalar devam ediyor. Ukrayna, Rus bombardımanında ağır kayıplar yaşarken, devletler ateşkes için çağrılarını yinelemleye ve Rusya'ya yönelik yaptırımlarla caydırma politikası uygulamaya devam ediyor. Tüm bunların ekseninde Rusya, Ukrayna ordusuna ait dünyanın en büyük uçağı niteliğindeki Antonov An-225 Mriya'yı vurdu. Bu anların kamuoyuna yansıtılmasının ardından, dev uçağın enkazının görüntüleri de paylaşıldı.

Dünyanın en büyük uçağıydı: Rusya'nın bombaladığı Antonov 225'in son hali ortaya çıktıAntonov An-225 Mriya'nın saldırıdan önce devasa büyüklüğü ile dünyada ilk sıradaydı.

Ukrayna'nın, Kiev Gostomel Havaalanında bulunan dünyanın en büyük kargo uçağı Antonov An-225 Mriya Rusya tarafından vurulmuştu. Uçağın bombalanmasının ardından enkazın görüntüleri ortaya çıktı.

İşte o görüntüler:

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...