Dünya liderleri Türkiye'de: 3 lider Ankara'ya geldi

/ Kaynak: AA
Dünya liderleri Türkiye'de: 3 lider Ankara'ya geldi

DÜNYA Haberleri  / AA

Gambiya Cumhurbaşkanı, Afganistan Cumhurbaşkanı ve İspanya Başbakanı Ankara'ya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh ile görüştü. Başbakan Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Jammeh'i, Başbakanlık Merkez Bina önünde karşıladı. Basına poz veren iki lider, daha sonra baş başa görüşmeye geçti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından, Başbakan Erdoğan, konuğu Jammeh'i aracına kadar uğurladı. Erdoğan ve Jammeh'in, ayak üstü sohbeti dikkat çekti.


Afganistan Cumhurbaşkanı Karzai Ankara'ya geldi
Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai, Ankara'ya geldi. Karzai'yi Esenboğa Havalimanı'nda Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş ile Dışişleri Bakanlığı yetkilileri karşıladı. Hamid Karzai, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün evsahipliğinde düzenlenecek Türkiye-Afganistan-Pakistan Üçlü Zirve Süreci'nin 8'inci toplantısına katılacak.

Dünya liderleri Türkiye'de: 3 lider Ankara'ya geldi





İspanya Başbakanı Rajoy da Ankara'da
İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, resmi ziyaret amacıyla geldiği Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret etti. Rajoy, Anıtkabir'de Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Mozoleye çelenk koyan Rajoy, saygı duruşunda bulundu. İspanya Başbakanı Rajoy, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Rajoy'a, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve diğer yetkililer eşlik etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde kabul edilecek Rajoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya gelecek.
Dünya liderleri Türkiye'de: 3 lider Ankara'ya geldi

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...