Dünya kendi cenazesine helikopterle inen TikTok fenomenini konuşuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya kendi cenazesine helikopterle inen TikTok fenomenini konuşuyor

DÜNYA Haberleri

TikTok fenomeni David Baerten, kendisi için düzenlenen cenaze törenine helikopter ile gelerek aile üyelerine ve arkadaşlarına büyük şok yaşattı. 45 yaşındaki adam, acımasız şakasının sebebini açıkladıktan sonra sosyal medya hesaplarını kapattı.

Sosyal medyada yayılan ve tüm dünya tarafından konuşulan videolara bir yenisi daha eklendi. TikTok fenomeni 45 yaşındaki Belçikalı David Baerten, aile üyelerine ve arkadaşlarına 'birbirleriyle iletişim halinde kalmanın önemi' hakkında ders vermek için ilginç bir yol seçti.

Belçikalı fenomen Baerten, öldüğüne dair haber yaydı ve kendisi için düzenlenen cenaze töreninde çok konuşulacak bir şekilde geldi. Cenaze töreninin yapıldığı alana helikopter ile inen adam hem ailesine hem de arkadaşlarına büyük şok yaşattı.

Cenaze törenine katılan bir TikTok kullanıcısı, tarlaya inen helikopterin videosunu paylaştı ve akrabaları Belçikalı fenomeni gördükten sonra ona sarılmaya başladı.

ÇEKİRDEK AİLESİNİ DE PLANA DAHİL ETTİ

Metro'nunhaberine göre; amacının ailesine ve arkadaşlarına 'sürekli iletişimin ne kadar önemli olduğunu öğretmek' olduğunu söyleyen Baerten, eşine ve çocuklarına ise bu kadar acımasız olmadı. Planını çekirdek ailesine önceden anlatan fenomen, bu plana onları da dahil etti.

Baerten'in kızı, ölüm şakasının inandırıcı olması için sosyal medya hesabından babası hakkında şunları yazdı:

"Neden hayat bu kadar adaletsiz ? Neden sen? Sen büyükbaba olacaktın ve önünde hala uzun bir hayat vardı. Seni seviyorum! Seni asla unutmayacağız. Huzur içinde uyu Baba. Seni düşünmeyi asla unutmayacağım."

TİKTOK HESABINI SİLDİ

Baerten'ın abartılı şakası birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirildi. Birçok kişi bu kandırmacanın acımasız olduğunu düşündü. Ancak Baerten tepkileri umursamadığını belirtti ve ailelerle daha fazla zaman geçirilmesi gerektiğini göstermek amacıyla bu hileyi düzenlediğini ifade etti.

Ancak Belçikalı fenomen, kandırmaca sonrasında TikTok hesabını sildi. (Kaynak: metro.co.uk)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...