“Donald Trump’ın ülkeye girişi yasaklansın”

Düzenleyen:
“Donald Trump’ın ülkeye girişi yasaklansın”

DÜNYA Haberleri

ABD’nin cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump’ın İngiltere’yi girişinin yasaklanması için online imza kampanyası başlatıldı.

Donald Trump’ın Müslümanların Birleşik Devletler’e girişinin yasaklanması hakkındaki açıklamaları uluslararası kamuoyunda tepkilere neden oldu. Bu tepkilerden biri de İngiltere’den geldi.

Parlamento sitesinde açılan “Trump’ın İngiltere’ye girmesine izin vermeyin” başlıklı imza kampanyasıyla, başkan adayının ülkeye girmesinin önüne geçmek isteniyor. Online imza kampanyasını bu yazının yazıldığı anda 50 binden fazla kişi imzalamıştı. Parlamento web sitesindeki online imza kampanyalarının dolaylı olarak yaptırımı da bulunuyor. Toplanan imza sayısı 10 bin’den fazla olduğu takdirde hükümet yasal olarak bu kampanyaya cevap vermek, 100’bin sayısına ulaşırsa Parlamento’da tartışmak zorunda.
Kaynak: NTV

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...