Dolce ve Gabbana'ya hapis cezası

/ Kaynak: AA
Dolce ve Gabbana'ya hapis cezası

DÜNYA Haberleri  / AA

Ünlü İtalyan moda tasarımcıları Domenico Dolce ve Stefano Gabbana, vergi kaçakçılığından suçlu bulundu. Dolce Gabbana markasının sahibi tasarımcılar, suçlamaları reddetti.

Ünlü İtalyan moda tasarımcıları Domenico Dolce ve nbsp;Stefano Gabbana, vergi kaçakçılığından suçlu bulundu. nbsp;Milano kentindeki mahkeme, Dolce ve Gabbana'nın 1,3 milyar dolar nbsp;gelirlerini yetkililere bildirmediğine hükmederek ünlü tasarımcıları 1 yıl 8'er nbsp;ay hapse mahkum etti. nbsp;Savcılar, tasarımcıların Milano'da kurdukları Dolce amp;Gabbana markasını nbsp;vergi ödemekten kaçınmak için 2004'te Lüksemburg'taki Gado holdingine piyasa nbsp;değerinin altında sattığını ileri sürdü. nbsp;Dünyaca ünlü Dolce amp;Gabbana markasının sahibi tasarımcılar, suçlamaları nbsp;reddetti ve kararı temyiz mahkemesine götüreceklerini açıkladı. nbsp;Müşterileri arasında Madonna ve Kylie Minogue gibi ünlü şarkıcılar, nbsp;oyuncular ve Kate Moss gibi modeller bulunan Dolce ve Gabbana, 2 yıl önce de nbsp;vergi kaçakçılığı ve sahtekarlıkla suçlanmış ancak Yüksek Mahkeme, ikili hakkında nbsp;sadece vergi kaçakçılığından dava açılabileceğine hükmetmişti.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...