Doktora kalsa ikiz olacaklardı

Doktora kalsa ikiz olacaklardı

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de, doğal yollarla hamile kalan ve dördüz bekleyen kadına doktorlar "Kürtaj olmazsan ya 2 çocuk ölür ya da sen ölürsün" dedi. Anne adayı Emma, "Çocuklarım arasında seçim yapamam" deyip teklifi reddetti. Sağlıklı olarak dünyaya gelen dört kardeş, ilk yaşlarını doldurdu.

İngiltere'de doktorlar, doğal yollarla hamile kalan ve dördüz bekleyen kadına 2 çocuğun sağlıklı doğması için diğer ikisinin kürtajla alınmasını tavsiye ettiler. Kadın ise kürtaja yanaşmadı. Şimdi sağlıklı dördüzleri olan kadın, tavsiyeye uyup kürtaj yaptırmadığı için şükrediyor. Emma ve Martin Robbins çifti, geçen hafta tamamı erkek dördüzlerin birinci doğum günlerini kutladılar. Emma Robbins, "Doktorların tavsiyesine kulak verseydim şimdi bu çok sevdiğim çocuklarımdan ikisi hayatta olmayacaktı. Erken doğum, düşük, beyin felci gibi kötü gelişmeler olabileceğini biliyordum. Ama ben çocuklarım arasında seçim yapamazdım. Dolayısıyla işi oluruna bıraktım. Şimdi çocuklar bizim neşe kaynağımız" dedi. 750 binde bir ihtimalle gerçekleşen dördüz doğum 29 şubatta gerçekleştiği için çocuklar doğum günlerini ancak dört yılda bir kutlayabilecekler.

Doktora kalsa ikiz olacaklardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...