Diri diri gömdüler!

Diri diri gömdüler!
DÜNYA Haberleri

Selanik'te kanser hastası 45 yaşındaki bir kadının canlı canlı gömüldüğü iddiası gündeme oturdu.

Mezarlık görevlisi, mezarlıktan çığlıklar ve yumruklama sesleri geldiğini söyledi. Yunanistan'ın Selanik kentinde 45 yaşındaki bir kadının canlı olarak gömüldüğü iddiası olay çıkarttı. Kanser hastası olan kadının Sabah hayatını kaybettiği açıklandı ve akşam kentin dışındaki Peraia mezarlığında toprağa verildiği belirtildi. Ancak cenazesinden yaklaşık bir saat sonra mezarlığı ziyaret eden iki kişi ve mezarlık görevlisi, kadının mezarından çığlıklar ve yumruklama sesleri duydu. Tabuttan 'imdat' sesleri geldiğini iddia eden görgü tanıklarının ifadesi sonrasında mezarlık görevlisi, çağırılan polis memurlarının eşliğinde toprağı kazarak tabutu açtı. Tabut açıldığında ise nefessiz kaldığı iddia edilen kadının tabutun içinde gömüldüğü gibi durmadığı ortaya çıktı.


Hastanede inceleme yapıldı
Kadın acil olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemelerde kadının ölüm zamanıyla ilgili bilgi verilmedi. İncelemeyi yapan doktor bu durumun yaşanmış olmasının mümkün olmadığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...