Dehşet! Katil Anne, oğlunu kör kesici aletle doğradı

Dehşet! Katil Anne, oğlunu kör kesici aletle doğradı

DÜNYA Haberleri

ABD'de yaşanan dehşet veren cinayette bir anne ruh sağlığı bozuk olan oğlunu öldürdü. Üstelik yakalanmamak için cesedi parçalara ayırdı

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşanan dehşet veren cinayette bir anne ruh sağlığı bozuk olan oğlunu öldürdü. Üstelik yakalanmamak için de genç adamı parçalara ayırarak cesedi farklı bölgelere dağıttı. Donna Scrivo 32 yaşındaki oğlu Ramsay Scrivo'yu öldürmekten yargılanıyor. 60 yaşındaki kadının cinayeti planlayarak gerçekleştirdiği belirtiliyor. Polise göre kadın oğlunun cesedini saklamak için kör elektrikli bir kesici aletle parçaladı. 32 yaşındaki Ramsay'in vücudunu kollarından, omzundan ve boynundan farklı parçalara ayıran katil anne, siyah büyük poşetlerin içine koyduğu oğlunun ceset parçalarını yaşadığı bölgenin 4 farklı bölümlerine bıraktı. Yapılan otopside Ramsay Scrivo'nun boğulma sonucu nefes alamadığı için öldüğü ardından cesedin kör bir aletle parçalandığı belirlendi.


Oğlunu acımadan öldüren katil anne nbsp;akıl sağlığı yerine olmayan üstelikoğlunun bakımından sorumluydu. Yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından tedavi göre genç adama paranoyak ve ruhsal denge bozukluğu tanısı kondu. Kendine zarar verebileceği için yalnız yaşamaması gerektiğine karar verilince Ramsay annesiyle birlikte yaşamaya başladı.


Ancak zavallı adamın katili kendi annesi oldu. Kasıtlı adam öldürme suçundan yargılanan katil annenin alacağı ceza ve oğlunu neden öldürdüğüne dair anlatacakları ise merakla bekleniyor. nbsp;(milliyet)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...