Dehşet anlar! İniş yapan yolcu uçağı ve itfaiye aracı çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Peru'da havaalanına iniş esnasında  çok sayıda yolcu taşıyan uçak havaalanındaki itfaiye aracına çarptı. Korkunç olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken yetkililer yaralıların sayısına ilişkin açıklama yapmadı.

Havada çok sık yaşanmayan kazalar genellikle havaalanında yaşanıyor. Uçak, normal araçlara oranla çok daha büyük olduğu için karıştığı kazalarda bilanço duruma göre ağırlşıyor. Havaalanında yaşanan kazalardan biride Güney Amerika ülkesi olan Peru'da yaşandı. Latam Havayolları firmasına ait yolcu uçağı, başkent Lima'daki Jorge Chavez Uluslararası Havalimanı'na indikten sonra yolun kenarındaki kamyona çarptı. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü. Alana çok sayıda itfaiye ve kurtarma ekibi gönderildi.

UÇAĞIN SAĞ KANADI İTAFİYE ARACINA ÇARPTI

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, çarpmanın ardından uçağın motorundan dumanların yükseldiği görüldü. Havalimanı şirketinden yapılan açıklamada, uçağın sağ kanadının itfaiye aracına çarptığı ifade edilerek, kazanın nedenlerinin araştırıldığı bildirildi.

2 İTFAİYECİ ÖLDÜ, YETKİLİELR YARALILAR İÇİN AÇIKLAMA YAPMADI

Peru İtfaiye Teşkilatı Sorumlusu Luis Ponce La Jara, çarpışmada iki itfaiyecinin öldüğünü açıkladı. Yetkililer, uçakta kaç yolcunun olduğu ve çarpmanın etkisiyle kaç kişinin yaralandığına ilişkin bilgi vermedi. (AA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...