Dadıyı köpek yakalattı

Dadıyı köpek yakalattı

DÜNYA Haberleri

Amerika'da evdeki bakıcı kadına karşı agresif davranan köpek, bebeği işkenceden kurtardı. Acımasız dadı, tutuklanarak hapse konuldu.

Güney Carolina'da yaşayan bir aile, çocuklarına kötü muamele uygulayan dadıyı, köpekleri sayesinde tutuklattı. Köpeğin, bebek bakıcısı Alexis Khan'a karşı agresif davranışları, dadıyı ele verdi. Köpeğin dadıya karşı sürekli hırçın davranması ailenin dikkatinden kaçmadı. Çift, evden çıkarken cep telefonun ses kaydını açarak gizli bir yere koydu. Böylece 5 ay önce işe aldıkları genç kızın 7 aylık bebekleri Finn'e nasıl muamele yaptığını kısa sürede anladılar. Baba Benjamin Jordan, kayıtta bakıcının sürekli küfürlü ve bağırarak konuştuğunu söyledi. Tokat sesi duyduğunu ve ardından bebeklerinin çok acı çeker vaziyette ağladığını da ifade eden Jordan, "5 aydır çocuğumu bir canavarın eline vermişim meğerse" dedi. Bebek bakıcısı Khan tutuklanarak ceza evine konuldu. GÜNEY CAROLINA İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...