Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarıları Yunanistan’da yankılandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarıları Yunanistan’da yankılandı

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarıları yine Yunan basını haberlerine taşıdı. Gazeteler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’daki konuşmasından adalar konusu ve Tayfun füzesi hakkındaki açıklamalarına yer verdi. 

Yunan gazeteleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına yine haberlerde geniş yer verdi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında Ege ve Akdeniz’deki provokatif adımlarına karşı Atina yönetimine seslendi.
Erdoğan, adaların silahlandırılmaması gerektiğini bir kez daha tekrarladı ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’i uyardı.

‘AKILLICA DAVRANIRSAN SENİNLE İŞİMİZ YOK’ 

Kathimerini gazetesinin “Erdoğan’dan yeni tehditler: Adaları askerileştirirseniz, hareketsiz mi kalacağız?” başlıklı yer aldığı haberde: 
Erdoğan, Türk Tayfun füzesine işaret etti ve artık güçlü bir Türkiye olduğunu söyledi. Türkiye, Tayfun adlı füzeyi üretti. Miçotakis’e ‘akıllıca davranırsan, seninle işimiz yok’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarıları Yunanistan’da yankılandı

‘TAYFUN FÜZESİ HAKKINDA KONUŞTU’ 

Proto Thema gazetesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaları  geniş yer ayırdı. Erdoğan’ın yeni bir meydan okumada bulunduğu, adaların asker ve silahlardan arındırılması talebini yinelediği anımsatıldı.
Haberin devamında ise: 

‘Yunanistan’a tehditler yağdırıyor. Hatta Kiryakos Miçotakis’e gönderme yapıyor. Bir kez daha Tayfun füzesi hakkında konuştu."

Ethnos gazetesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’da Miçotakis’e ve Yunanistan’a uyarılarda bulunduğu yönünde haberini paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarıları Yunanistan’da yankılandı

CNN YUNANİSTAN: YANLIŞ BİR ŞEY YAPARSAN ÇILGIN TÜRKLER GELECEK

Erdoğan’ın ifadeleri Yunan medyasında geniş yankı uyandırdı. CNN Yunanistan, “Erdoğan’dan Miçotakis’e: Yanlış bir şey yaparsan çılgın Türkler gelecek” başlığına yer verdi.
Haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan’a ve ülkenin Başbakanı Miçotakis’e yönelik tehditlerde bulunduğu belirtildi ve Erdoğan’ın ilgili ifadeleri aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarıları Yunanistan’da yankılandı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...