Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musevilerin Roş Aşana Bayramı'nı kutladı

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musevilerin Roş Aşana Bayramı'nı kutladı
DÜNYA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yaşayan Musevilerin Roş Aşana Bayramı'nı kutladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Erdoğan, nbsp; Roş Aşana Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

"Ülkemizde yaşayan tüm Musevi vatandaşlarımızın Roş Aşana Bayramı'nı nbsp; tebrik ediyorum" ifadesini kullanan Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye, sahip olduğu tüm etnik ve dini grupları toplumsal nbsp; zenginliğinin önemli birer parçaları olarak görmektedir. Her zaman ifade nbsp; ettiğimiz gibi hep birlikte Türkiye'yiz. Sahip olduğumuz toplumsal çeşitliliği, nbsp; birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü pekiştirecek şekilde muhafaza etme ve nbsp; geliştirme kararındayız.

Bu anlayışla Musevilik inancına mensup vatandaşlarımızı en kalbi nbsp; duygularımla selamlıyor, onlar başta olmak üzere tüm Musevilere, Roş Aşana nbsp; bayramları vesilesiyle huzur ve esenlikler diliyorum."

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...