Çocuğu evden kaçıracaktı

Çocuğu evden kaçıracaktı

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de Güney-Doğu Londra'nın Bromley bölgesinde tilki dehşeti yaşandı. Bir eve giren tilki, 4 haftalık çocuğu kaparak kaçırmaya çalıştı.

İngiltere'de Güney-Doğu Londra'nın Bromley bölgesinde tilki dehşeti yaşandı. Bir eve giren tilki, 4 haftalık çocuğu kaparak kaçırmaya çalıştı. Anne, çocuğunu çekip götüren tilkiyi görerek tekmeyle onu uzaklaştırdı ve son anda çocuğunu kurtardı. Tilki kaçarken geride kan gölü içinde parmakları kopmuş, yara-bere içinde bir çocuk kaldı.
Kafa ve vücudunda yaralar oluşan, gözü de çarpmanın tesiriyle moraran Denny Dolan'ın kopan 5 parmağı hastanede yerine dikildi. 3 çocuk annesi Hayley Cawley, çocuğuna saldıran tilkinin kendisini şok ettiğini, olayın sarsıntısını halen üzerinden atamadığını söyledi. Minik bebeğin halası Lorraine Murphy de, "Her taraf kanla kaplıydı. Hayley'in hızlı müdahalesi çocuğu kurtardı" dedi.
Aile, saldırı sonrasında evden taşındı. Bölge halkı da tilki saldırılarından bezmiş vaziyette.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...