Çinli milyarder Fransa'da düşen helikopterde hayatını kaybetti

Çinli milyarder Fransa'da düşen helikopterde hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri

Fransa'da Bordeaux yakınlarında düşen helikopterde hayatını kaybeden 4 kişi arasında Çinli milyarder Lam Kok da bulunuyordu.

İşadamı, bir süre önce Chateau de la Riviere'de satın aldığı bağları havadan seyretmekteydi. Yolcular arasında işadamının 12 yaşındaki oğlu, çevirmen ve helikopteri kullanan, bağın eski sahibi bulunuyordu. France Press'in bildirdiğine göre helikopter nehre düştü. Olay yerinde henüz kimliği belirlenemeyen bir ceset bulundu. İşadamının eşi, helikopterden korktuğu için geziye katılmamıştı. Chateau de la Riviere'in bir önceki sahibi de 2002'deki bir uçak kazasında hayatını kaybetmişti. pahalı çay, mobilya ve emlak ticareti yapan Brilliant Group'un sahibi Lam Kok'un satın aldığı topraklar, Bordeaux bölgesindeki en büyük Çin yatırımı özelliği taşıyordu. Daha önce yapılan açıklamalarda Brilliant Group'un Bordeaux'da yeni bir otel inşa edeceği duyurulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...