Çin'de dehşet, organ mafyası gözlerini çaldı

Çin'de dehşet, organ mafyası gözlerini çaldı

DÜNYA Haberleri

Evinin önünde oynarken kaçırılan 6 yaşındaki çocuğun gözleri oyulup, korneaları alındı. Çocuk, sokak ortasında kanlar içinde ağlarken bulundu.

Çin'de organ mafyası altı yaşındaki bir çocuğun gözlerini oyarak kornealarını çaldı. Korneaların organ nakillerinde kullanılmak üzere yüksek bedelle satılmak üzere çalındığı bildirildi. Polis, Shanxi eyaleti Linfen şehrinde Binbin isimli çocuğun, evinin önünde oyun oynarken kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığını bildirdi. Ailesi, üç saat sonra çocuğu, kanlar içinde ağlarken buldu. Çocuğun gözleri de korneaları alınmış olarak yakınlarda bulundu. Çocuğun gözlerini oyanların yakalanması için polis 100 bin yuan (34.000 TL) nbsp;para ödülü koydu. Çin'de kaçak organ ticaretinde büyük patlama var. Her sene 300 bin civarında hastanın organ nakline ihtiyaç duyduğu ülkede ancak 10 bin kişiye nakil yapılabiliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...