Çin ve Vietnam'da patlama, çok sayıda ölü var

/ Kaynak: AA
Çin ve Vietnam'da patlama, çok sayıda ölü var

DÜNYA Haberleri  / AA

Çin'in doğusundaki Cıciang eyaletindeki Ningbo kentinde bir petrol tankerinin patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü.

Çin'in doğusundaki Cıciang eyaletindeki Ningbo kentinde bir petrol tankerinin patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, bir kişi yaralandı. nbsp;Kazanın Cınhay bölgesindeki Cangciançi tersanesinde meydana geldiği belirtilirken, 300 tonluk tankerin tamir esnasında infilak ettiği kaydedildi. nbsp;Yangının söndürüldüğü ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. nbsp;


Vietnam'da patlama
Vietnam'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada da en az 6 kişinin öldüğü bildirildi. Devlet televizyonuna göre, orduya ait olduğu bildirilen fabrikada patlamanın kontrol altına alındığını belirtilerek, fabrikada çalışan en az 6 işçinin hayatını kaybettiği, 10'unun da yaralandığı kaydedildi. Polis kaynakları, patlamanın etkisiyle çevredeki bazı ev ve işyerlerinin camlarının kırıldığını bildirdi. VnExpress gazetesi ise nbsp;Genelkurmay Başkanı Le Quang Dai'nin ölenlerin cesetlerinin enkazdan çıkarıldığı bilgisine yer verdi. Fabrikanın, ülkenin tek havai fişek üretimi yapılan tesisi olduğu kaydedildi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...