Çin ve Hindistan'dan Rusya'ya destek!

Çin ve Hindistan'dan Rusya'ya destek!

DÜNYA Haberleri

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Ukrayna'yı ateşe atanların bedel ödeyeceğini iddia etti. Çin ve Hindistan, Rusya'ya destek verdi.

Rusya-Çin-Hindistan Dışişleri Bakanları 13. Toplantısı, dün Çin'in başkenti Pekin'de yapılırken, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, egemen devletlerin iç işlerine müdahale edilmesi nedeniyle uluslararası ilişkilerdeki çatışma potansiyelinin arttığını söyledi. ABD'nin, Ukrayna'ya 3 milyar euroluk gelişmiş teknoloji silahları hibe edeceğinin gündeme gelmesinden sonra çok sert tepki gösteren Lavrov, "Hintli ve Çinli mevkidaşlarımıza, Ukrayna krizinde Rusya'nın çözüme yönelik pozisyonunu anladıkları için teşekkürlerimizi sunduk. Bize destek verdiler" dedi. Lavrov'un, Ukrayna'yı ateşe atan ABD ve AB ülkelerinin ağır bedel ödeyeceğini söylediği de iddia edildi.
KAYNAK: A HABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...