Cesetler trene sığmadı ikincisi gönderildi

Cesetler trene sığmadı ikincisi gönderildi

DÜNYA Haberleri

Ukrayna'nın doğusunda ayrılıkçıların kontrolündeki düşürülen Malezya Havayolları'na ait uçaktaki yolcu ve mürettebattan 251 kişinin cesedine ulaşıldı.

Ukrayna'nın doğusunda ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te düşürülen Malezya Havayolları'na ait uçaktaki yolcu ve mürettebattan 251 kişinin cesedine ulaşıldı. Kiev yönetiminin bölgeye gönderdiği soğuk hava tertibatlı birinci tren yeterli olmadı. Bunun üzerine Ukrayna'dan ikinci tren gönderildi. Ancak Ukrayna hükümetinin oluşturduğu ve olayı soruşturan komisyon, "teröristlerin" ilk trenin bölgeden ayrılmasına izin vermediklerini açıkladı. Cesetlerin nereye götürüleceği bilinmezken hükümet ve ülkenin doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçılar uçağın düşmesi ile ilgili olarak birbirlerini suçluyor. Rusya, ayrılıkçılara uçaksavar füze sistemi temin etmekle suçlanıyor. Uçağın düşürülmesinde de bu sistemin kullanıldığı öne sürülürken, Moskova ise bu iddiaları yalanlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...