Cephe hattında Pokemon yakalayan ABD askeri

Düzenleyen:
Cephe hattında Pokemon yakalayan ABD askeri

DÜNYA Haberleri

Tüm dünyayı hızla saran Pokemon Go çılgınlığına cephedeki askerler de katıldı. Musul’da görev yapan ABD askerleri, bir elinde tüfek, diğerinde telefonla pokemon avına çıktığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Tüm dünyayı kasıp kavuran Pokemon Go fırtınası, cephelere taştı. Irak'ta Peşmerge güçlerinin yanında DAEŞ'le savaşan ABD ordusunda da Pokemon Go hayranlığı ortaya çıktı.

DAEŞ'le mücadele kapsamında bölgeye gönüllü olarak giden 26 yaşındaki ABD askeri Louis Park, DAEŞ işgali altındaki Musul cephesinde Pokemon Go oynarken çektiği ekran görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

"DAEŞ, GEL VE BENİMLE POKEMON SAVAŞI VER"

Park, Musul'da çöl ortasında elinde makinalı bir tüfekle 'Squirtle' yakalarken görünüyor. Park, fotoğrafın altına ise; "İlk Pokemonumu Musul cephesinde yakaladım. DAEŞ, gel ve benimle Pokemon savaşı ver. Havan topları korkaklar içindir" yazdı. ABD Deniz Kuvvetleri de Twitter hesabından yayınladığı mesajda, Pikachu'nun fotoğrafını paylaşırken, "Bu bir güvenlik ihlalidir! Ateş hattından uzaklaşın" yazdı.

Cephe hattında Pokemon yakalayan ABD askeri

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...