Çeçen lider Kadirov’un botları dikkat çekti

Çeçen lider Kadirov’un botları dikkat çekti

DÜNYA Haberleri

Çeçen lider Kadirov’un Ukrayna’ya gidecek askerlere seslenirken giydiği botlar gündem oldu. Sosyal medyanın gündemine oturan botlar Kadirov’un konuşmasından daha çok dikkat çekti.

Rusya’nın Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı saldırıda Çeçen askerleri Rus ordusu saflarında yer aldı. Çeçen lider Kadirov Ukrayna’ya gidecek askerlerin önünde slogan atarak ''Zelenski Putin'i arayıp özür dilesin'' ifadelerini kullandı. Dünya kamuoyunda yankı uyandıran ise Kadirov’un konuşmalarından çok giydiği botlar oldu.

22 BİN LİRALIK MARKA BOTLARI GÜNDEM OLDU

Askerlere seslendikten sonra objektiflere poz veren Kadirov’un fotoğrafından detay dikkatlerden kaçmadı. Kadirov, kamuflajının altına Prada isimli lüks markaya ait 125 bin Ruble yaklaşık 22 bin Tl değerindeki botları giydi. Putin'i Destekleyen Çeçen Kadirov'un son fotoğraflarındaki 22 bin liralık lüks marka botlar sosyal medyanın gündemine oturdu ve tepkilerin odağı oldu.

Çeçen lider Kadirov’un botları dikkat çekti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...