Canlı yayında çarpıcı itiraf! 'Her şey ayarlandı' deyip, Yunan'ın sinsi planı için tarih verdiler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Canlı yayında çarpıcı itiraf! 'Her şey ayarlandı' deyip, Yunan'ın sinsi planı için tarih verdiler
DÜNYA Haberleri

Yunan yayın kuruluşlarından MEGA TV'de, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde karasularını 12 deniz miline çıkarma olasılığı hakkında çarpıcı bir itiraf geldi.

Yunanistan, provakasyonda sınır tanımıyor. Türkiye'nin türlü uyarılarına rağmen hadsiz çıkışlarına devame den Yunanistan, Ege'deki hain planını bir daha gündeme getirdi. Yunan yayın kuruluşlarından MEGA TV'de, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde karasularını 12 deniz miline çıkarma olasılığı konuşuldu.

Çevirisinin Youtube kanalı WOS tarafından yapılan yayında, Yunanistan’ın karasularını genişletmek için Türkiye'de bir kaos oluşmasını beklediği vurgulandı.

"TÜRKİYE'DE SİYASİ KAOS BEKLİYORLAR"

Yunanistan'da yapılacak seçimde güçlü bir hükümetin çıkması durumunda ve Türkiye'nin ise siyasi bir kargaşa içine girmesi halinde Yunan hükümetinin Ege Denizi'nde karasularını 12 mile çekilebileceği belirtildi. 

"HER ŞEY AYARLANDI"

Yunanistan'ın Türkiye'nin siyasi kaosa girmesini beklediğini söyleyen Yunan gazeteci Christina Korai, "2 ay önce bu yayında ne demiştik hatırlayın. Her şey ayarlandı, sadece cumhurbaşkanlığı kararnamesi gerekiyor. Bu uygulayabileceği bir haktır, kimseye sormamıza gerek yoktur. Ancak bu genişleme Girit'in güneyiyle ilgili. Ege'den de bahsediyoruz. Ana odak noktası burası. Bu yüzden seçimlerden sonra olmasını bekliyoruz. O zaman yapılacak." dedi.

(Haber7)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...