Büyük Kanyon'da korkunç ölüm! 1200 metreden düşerek hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Büyük Kanyon'da korkunç ölüm! 1200 metreden düşerek hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri

ABD'de 33 yaşındaki kimliği belirsiz bir erkek, Büyük Kanyon'dan aşağı yaklaşık 1200 metreden düşerek hayatını kaybetti. Ölümün kaza sonucu olup olmadığı bilinmemekle birlikte intihar olabileceğinden şüpheleniyor.

ABD'nin Arizona eyaletinde bulunan Büyük Kanyon'da korkunç bir ölüm meydana geldi. 33 yaşındaki kimliği belirsiz bir erkek, yaklaşık 1200 metre yüksekliğindeki popüler bir turistik noktadan düşerek hayatını kaybetti.

Yetkililer, bir Facebook gönderisinde kimliği belirsiz 33 yaşındaki bir erkeğin 5 Haziran günü sabah saat 9.00 sularında Grand Canyon West'teki cam yürüyüş yolu olan Skywalk'ta aşağıdaki kanyona düşerken görüldüğünü belirtti.

İNTİHARDAN ŞÜPHELENİLİYOR

Independent'in haberine göre; şerifin ofisi tarafından yapılan açıklamada, "İki kısa mesafe teknisyeni olay yerine bir Kingman DPS Ranger helikopteri ile müdahale etti ve adamın öldüğünü belirledi" dedi.

Polisin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yetkililerin olayı soruşturduğu bildirildi. Ölümün kaza sonucu olup olmadığı bilinmemekle birlikte intihar olabileceğinden şüpheleniyor.

YILDA ORTALAMA 12 KİŞİ ÖLÜYOR

2018 yılında 6 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği Büyük Kanyon'da ölümler nispeten nadir. Parkta yılda ortalama 12 civarında ölüm yaşanıyor.

Park için bir ziyaretçi bilgilendirme web sitesine göre, sıcak veya susuzluk kaynaklı ölümler kanyonun kenarından düşmekten daha yaygın. Bununla birlikte, web sitesi, düşmelerin 'hala büyük bir ortak nokta' olduğunu belirtiyor.

Yetkililer, 2019'da 28 yaşındaki bir adamın Skywalk'tan atlayıp yüzlerce fit düşerek öldüğünü söylemişti. (Kaynak: Independent)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...