Bunlar daha iyi günleriniz

Düzenleyen:
Bunlar daha iyi günleriniz

DÜNYA Haberleri

Erdoğan’ın “Bu terör bir gün döner sizi de vurur” uyarısı tazeliğini korurken, Almanya’da PKK’lılar polise saldırdı. İki polis hastanelik oldu.

PKK, DHKP-C, FETÖ gibi bütün terör örgütlerine kucağını açan Almanya, terörün acı yüzü ile tanışmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “O beslediğiniz terör bir gün sizi de vurur” uyarılarına aldırış etmeyen Almanya, terörle yüzleşti. Köln’de, Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu AABK’nın düzenlediği mitinge terör örgütü PKK’nın gölgesi düştü. Köln polisinin verdiği bilgiye göre, PKK’lı teröristler miting alanının ön kısmını işgal ederek burada PKK’nın bez parçalarını açmaya başladı. Türkiye aleyhinde sloganlar atan PKK’lı teröristler kendilerine müdahale etmek isteyen organizasyon yetkililerine de sert karşılık vererek alanı terk etmeyeceklerini söyledi. Bu arada, PKK’lı teröristler ellerindeki molotofları da yakarak, miting alanına toplanan ve kendilerine “Defolun” diye bağıran Alevilerin üzerine atmaya başladı. Deutz semtindeki olaylarda ellerinde terör örgütü PKK’nın bez parçaları ve terör örgütü elebaşı Öcalan’ın posterlerini taşıyan 200-300 kişilik bu grup, daha sonra kendilerini uyaran polislere de sert karşılık verdi. “Molotofları kaldırın” uyarılarının dinlenilmemesi üzerine polis göstericilere müdahale etti. Arbedenin ardından PKK’lı teröristler polise taş ve şişelerle saldırdı. Olaylarda polis göstericilere göz yaşartıcı gaz sıktı. Bir polis başına isabet eden demir çubuk darbeleri ile yaralandı. Diğer polis ise göstericilerin arasında kaldı. Öldüresiye dövülen polis memuru yüzünü aldığı darbeler sonucu ağır şekilde yaralandı. İki polis de acil olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin yaptığı açıklamaya göre, olaylar sonrası 8 kişi göz altına alındı, 30 kişi hakkında ise suç duyurusunda bulunuldu.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...