Bu videoyu 6 milyon kişi izledi

Bu videoyu 6 milyon kişi izledi

DÜNYA Haberleri

Vube.com'da 6 milyon 166 bin kişinin izlediği baba kızın; "Somebody that i used to know" adlı şarkısı, milyonları ekrana kilitledi.

Son günlerde internet dünyası 'Vube.com'da düzenlenen yarışma ile milyonların ilgisini çekmeye başladı. Hey düzenli olarak gerçekleştirilen yarışmalarda, en çok beğeni toplayan ya da izlenen videoya 25 bin dolar ödül vadediliyor. En çok beğenilen 'video'ya 25 bin dolar ödül konulması, ilginç videoların vube.com'da ard arda sıralanmasına sebep oldu. Bugünlerde ise 6 milyon 170 bin kişinin merakla izlediği ve takip ettiği müzisyen Derek Cate ve kızı 6 yaşındaki kızı Hailey Cate'in; "Somebody that i used to know" adlı şarkıyı birlikte seslendirmesi milyonların beğenisini kazandı ve milyonlar baba kızı zirveye taşıdı. Aralık ayının yıldızı olan sevimli ikili, şu anda 10 bin dolarla bütün yarışmacıları geride bırakmayı başardı. Yarışma son hızıyla devam ediyor. Oregon'da videoyu kızıyla birlikte hazırlayan müzisyen Derek Cate; "Ben kızım birlikte düet yapmak müthiş bir duygu. Şimdiye kadar bu kadar gururlanmamıştım. Benden gururlu bir baba olamaz. O harika bir iş yaptı! Kızım sayesinde milyonlarla buluştuk" diye konuştu. nbsp;


Kurtbay Önür - TÜRKİYE GAZETESİ


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...