Bu görüntüler film sahnesinden değil! Yükselen çığlıklar 6 binden fazla çocuğun katledildiği Gazze'den

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamı devam ediyor. Gazze'den gelen görüntüler katliamın boyutunu gözler önüne seriyor. İsrail'in bombaladığı şehrin sokaklarında çocukların korku dolu çığlıkları ve çaresiz gözlerle bakışları savaşın vahşetini tüm dünyaya anlatıyor.  

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazz'de sivil halkın üzerine bomba yağdırmaya devam ediyor. Yıllardır İsrail'in ablukası altında olan Gazze Şeridi'nde binlerce çocuk hayattan koparıldı. 

ÇOCUKLARIN KORKU DOLU ÇIĞLIKLARI  

Gazze'deki durum her geçen gün kötüye giderken, bölgeden gelen görüntüler katliamın boyutunu gözler önüne seriyor. İsrail'in bombaladığı şehrin sokaklarında çocukların korku dolu çığlıkları ve çaresiz gözlerle ertaflarına bakışları savaşın vahşetini tüm dünyaya anlatıyor. 

6 BİNDEN FAZLA ÇOCUK ÖLDÜ

Haftalardır süren saldırılarda can kaybı 16 bine dayanırken, İsrail 7 günlük geçici insani aranın ardından Gazze'deki katliamına devam ediyor. Gazze’deki hükümete göre, İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısı, 6 bin 150'den fazlası çocuk ve 4 binden fazlası kadın olmak üzere, 15 bin 207’ye yükseldi.

Uluslararası toplumdan gelen çağrılara rağmen İsrail ordusu Gazze'deki sivil halkı bombalamaya devam ediyor. 

 

 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...