Bu dükkanda bazı suların şişe fiyatı 2.500 TL

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Bu dükkanda bazı suların şişe fiyatı 2.500 TL

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Küresel ısınmanın etkisiyle suyun kıymeti her geçen gün artıyor. Öyle ki, İngiltere’de sadece su satılan bir dükkan açıldı.

İngiltere'de geçen hafta Fulham’da açılan dükkanda dünyanın dört bir tarafından getirilen doğal sular satılıyor. Fine Liquids isimli dükkan sertifikalı su tadımcısı Milin Patel (40) tarafından işletiliyor.

Dünyada hiçbir doğal suyun tadının aynı olmadığını söyleyen Patel, “Suya her zaman derin bir tutkum olmuştur. Bir suyu benzersiz yapan birçok faktör vardır. Farklı sıcaklıklar ve mineral seviyeleri suyun tadını ve ağızda bıraktığı hissi etkiler” dedi. Dükkanda su fiyatları şişesi 2,5 sterlinden (yaklaşık 50 TL) başlıyor, Patagonya'daki bir buzuldan getirilen 750 ml'lik APSU Origin Water’da olduğu gibi nakliye dahil 130 sterline (2.500 TL) kadar çıkıyor.



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...