Brezilya'da suç örgütlerine operasyon: 19 çete üyesi öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA/İHA
Brezilya'da suç örgütlerine operasyon: 19 çete üyesi öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA/İHA

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde güvenlik güçlerinin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda 19 kişinin öldüğü bildirildi.

Brezilya'da güvenlik güçleri suç örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Brezilya basınında çıkan habere göre, Rio de Janeiro'nun kuzeyinde "Favela" olarak bilinen bir mahallede, güvenlik güçleri çeteye operasyon yaptı. Yetkililerden yapılan açıklamada, suç örgütlerine yönelik operasyonda şimdiye kadar 19 çete üyesinin öldürüldüğü belirtildi.

Brezilya'da suç örgütlerine operasyon: 19 çete üyesi öldürüldüRio de Janeiro kentinde güvenlik güçlerinin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda 19 kişinin öldüğü bildirildi.

Brezilya'da aynı bölgede, 24 Mayıs'ta güvenlik güçlerinin çetelere karşı düzenlediği operasyonda ise 11 kişi ölmüştü. Rio de Janeiro Askeri İnzibat Sözcüsü Ivan Blaz, yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden sivil için üzgün olduğunu belirterek "Rio de Janeiro'daki silahlı çatışmaların yüzde 80'inden fazlasının sorumlusu bu örgütü dağıtmamız gerekiyor." ifadesini kullanmıştı.


 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...