Brezilya'da 'Kurtarıcı İsa' heykeline Türkiye ve Suriye bayrakları yansıtıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Kahramanmaraş merkezli deprem tüm dünyanın gündeminde ve yurt dışında afet bölgeleri için yardım toplanıyor. Suriye'nin kuzey batısını da etkileyen deprem nedeniyle Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Kurtarıcı İsa heykeli "asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybedenler anısına Türk bayrağı ve Suriye bayrağı yansıtılarak aydınlatıldı.

Kahramnamaraş merkezli depremin 12. gününde enkaz başında umutlu bekleyiş hala sürerken yurt içinde düzenlenen yardımların yanı sıra dünyanın dört bir yanından da yardım ve destek geliyor. Birçok ülkenin kurtarma ekibi yolaldığı depremde 38 binden fazla kişi hayatını kaybetmiş ve 108 binden fazlası yaralanmıştı. Hala enkaz altında olanlar için umutlu bekletiş sürüyor. Öte yandan dünya çapında verilen desteklerden biri de Brezilya'daki dünyaca ünlü 'Kurtarıcı İsa' heykeline depremde hayatını kaybedenler anısına Türk bayrağı ve Suriye bayrağı yansıtıldı.

Corcovado Dağı üzerinde yer alan dünyaca ünlü heykele Türkiye ile Suriye bayrakları yansıtıldı, "Türkiye ve Suriye için dua edin." mesajı yazıldı.(AA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...