Bosna Hersek'ten taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bosna Hersek'ten taziye mesajı

DÜNYA Haberleri  / AA

Bosna Hersek Başbakanı Denis Zvizdic, Başbakan Davutoğlu'na gönderdiği taziye mesajında "Türk halkı ve hükümeti, ülkeyi istikrarsızlaştırmayı ve birlikte inşa ettiğiniz değerlere zarar vermeyi hedefleyenlere karşı bir olmalıdır" ifadesini kullandı.

Bosna Sırp Cumhuriyeti (RS) Başbakanı Zeljka Cvijanovic de Başbakan Davutoğlu'na gönderdiği taziye mesajında, "Bu terör eylemi, terörizmin sürekli bir tehdit olduğunu ve bu küresel kötülüğe karşı kararlı mücadelenin şart olduğunu göstermiştir" ifadesine yer verdi.

Uluslararası Müslüman Alimler Dayanışma Derneğinden kınama

Dünya Müslüman Alimler Birliği Türkiye Temsilciliği Uluslararası Müslüman Alimler Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada, "Allah katında bir müminin öldürülmesi, dünyanın yok olmasından daha büyük bir cürümdür" ifadesine yer verilerek, Ankara’da meydana gelen saldırının nefretle kınandığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...