Bosna Hersek'te yarım tonluk bomba bulundu

/ Kaynak: AA
Bosna Hersek'te yarım tonluk bomba bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

Saraybosna'ya bağlı Novo Sarajevo belediyesindeki bir inşaatta, bomba bulundu. Bombanın 2. Dünya Savaşı'ndan kalma olduğu tahmin ediliyor.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya bağlı Novo Sarajevo belediyesindeki bir inşaatta, 2. Dünya Savaşı'ndan kalma olduğu tahmin edilen bomba bulundu. Saraybosna Kantonu İçişleri Bakanlığı'nın yazılı açıklamasında, bombanın Novo Sarajevo Belediyesi'nin Malta Caddesinde bir yeraltı otoparkı inşaatı sırasında ortaya çıktığı belirtildi. Açıklamada, bombanın 500 kilogram ağırlığında ve 2. Dünya Savaşı döneminden kalma bir uçak bombası olduğunun tahmin edildiği belirtildi. Açıklamada, konu ile ilgili Bosna Hersek Federasyonu Sivil Koruma Dairesi ve Saraybosna Kantonu Savcılığı"nın bilgilendirildiği kaydedildi. Saraybosna Kantonu'nun İçilşleri Bakanlığı, bomba kaldırılana kadar, bölgenin güvenlik altında tutulacağını açıkladı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...