Bosna Hersek'te "Şam" operasyonu

/ Kaynak: AA
Bosna Hersek'te "Şam" operasyonu

DÜNYA Haberleri  / AA

Özel birlikler tarafından düzenlenen ''Şam'' kod adlı operasyonda, "terör eylemleri ile ilişkili oldukları" şüphesiyle 11 kişi gözaltına alındı

Bosna Hersek Araştırma ve Koruma Ajansına (SIPA) bağlı özel birlikler tarafından düzenlenen operasyonda, "terör eylemleri ile ilişkili oldukları" şüphesiyle 11 kişi gözaltına alındı.
SIPA tarafından eylül ayında başlatılan "Şam" kod adlı operasyonun devamı olduğu bildirilen operasyonda, başkent Saraybosna'nın yanı sıra Zenitsa, Maglay, Kakany ve Jivinitse'de de çeşitli noktalara eş zamanlı baskınlar düzenlendi.
SİPA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı.
Bosna Hersek Savcılığı Sözcüsü Boris Grubeşiç ise yaptığı açıklamada, operasyonun devam ettiğini, gerekli açıklamaların gün içerisinde yapılacağını söyledi.
Bosna Hersek Savcılığının kararı doğrultusunda sabah saatlerinde başlatılan operasyona, SIPA'ya bağlı özel birliklerin yanı sıra Bosna Hersek İstihbarat ve Güvenlik Ajansı'ndan görevlilerin de katılıyor.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...