Bonkör patrondan bir jest daha! Tüm personelini Ibiza'ya ücretsiz tatile gönderiyor

Düzenleyen:
Bonkör patrondan bir jest daha! Tüm personelini Ibiza'ya ücretsiz tatile gönderiyor

DÜNYA Haberleri

İngiltere'nin 'en iyi yöneticisi' seçilen Ashley Jones, daha önce yaptığı jestlere bir yenisini daha ekledi. Jones, personelini 'tüm masraflarını karşılayarak' Ibiza tatiline göndereceğini açıkladı.

İngiltere’de kişisel markalaşma girişimi Great Influence'un kurucusu Ashley Jones (34), personeline yaptığı jestle ülkede gönülleri fethetti. Jones, başarılı geçen ay sonrasında personelini tüm masraflarını karşılayarak 3 günlük Ibiza tatiline gönderecek.

PERSONEL ELİNİ CEBİNE ATMAYACAK

Uçak biletleri, otel masrafları, yemekler ve hatta Calvin Harris konserinin biletleri dahil kişi başı 7.000 sterline (150.000 TL) mal olacak tatilde personelin elini cebine atması gerekmeyecek.

Jones, müjdeyi, personelini etrafında toplayıp çok çalıştıklarını, bir ödülü hak ettiklerini belirterek verdi. Personel hiç beklemedikleri ödül sebebiyle sevinçten havalara uçtu.

Bonkör patrondan bir jest daha! Tüm personelini Ibiza'ya ücretsiz tatile gönderiyor

BU İLK ÖDÜL DEĞİL

İspanya’ya bağlı bu meşhur turistik beldede tatil, Jones’un şanslı personeline verdiği ilk ödül değil. Personel son iki ayda hep birlikte Parklife festivaline katıldı ve herhangi bir ücret ödemeden Billie Eilish ve Harry Styles konserlerine iştirak etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...