Bölge halkı ayaklandı! PKK, vahşi yöntemlerle katlediyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bölge halkı ayaklandı! PKK, vahşi yöntemlerle katlediyor

Dünya Haberleri

Terör örgütü PKK/YPG, Suriye’de işgal ettiği bölgelerde dehşet saçmaya devam ediyor. Teröristler, 8 yaşındaki bir kız çocuğunu ve hamile iki kadını katletti.

Suriye’nin Rakka ve Deir el-Zor kentlerinde PKK’lı teröristler, 8 yaşında bir kız çocuğunu, 16 ve 25 yaşında iki hamile kadını vahşice katletti. Ayrıca örgütün sözde Deyrizor Askerî Meclis Başkanı ve kardeşi, iki küçük kız çocuğuna tecavüz etti. Ayaklanan bölge halkı, terör merkezlerini bastı ve örgütten katillerin kendilerine teslim edilmesini istedi. PKK, birçok yerleşim biriminde sokağa çıkma yasağı ilan etti.

EVİ BASIP İŞKENCE YAPTILAR

Rakka’da infiale sebep olan olayda Nura el-Ahmedi isimli 25 yaşındaki kadın, 8 yaşındaki kızı ve karnındaki bebeği ile hunharca öldürüldü. Gazetemize konuşan Nura el-Ahmedi’in yakınları, teröristlerin eve girip önce genç kadının bütün altın ve paralarını aldığını, ardından da işkence ederek öldürdüklerini anlattı. Maktulenin yakınları, PKK teröristlerinin öğretmen olan 25 yaşındaki Nura’yı vücudunun farklı yerlerinden onlarca defa bıçaklayıp 8 yaşındaki kız çocuğunu ise boğarak öldürdüğü bilgisini verdi. Çocuğu ile birlikte katledilen hamile öğretmenin ailesi, katillerin idamını isterken bağlı bulundukları Afedli aşireti de suçluların teslim edilmesi için PKK’ya dört gün süre verdi.

Rakka’daki vahşetle ikinci olay, Deyrizor’a bağlı “Muhaimidah” ve “Hawaij Boumsaa” kasabalarında yaşandı. Terör örgütünün sözde “Deyrizor Askerî Konseyi” komutanı Ebu Havla kod adlı Ahmed al-Khabil ve kardeşi Celal al-Khabil, iki genç kıza tecavüz etti. İki terörist daha sonra genç kızı öldürdü. Vahşice katledilenlerin Izdihar Nabil Muhanna’nın 16 yaşında olduğu öğrenildi.

Bölge halkı ayaklandı! PKK, vahşi yöntemlerle katlediyor
Celal al-Khabil -  Ahmed al-Khabil

HALK AYAKLANDI

Bir diğer terör kurbanı Naglaa Abdul Hakim Fateeh'in ise 18 yaşında ve hamile olduğu kaydedildi. Bölge kaynaklarının gazetemize verdiği bilgilere göre Izdihar ve Naglaa, terör örgütünün sözde devriye ekipleri tarafından kaçırılarak Deyrizor’un kuzeyindeki es-Sur kırsalında bulunan Rabida köyüne götürüldü. Ebu Havla isimli terörist, kasaba konukevinde önce kadınlara fiziki işkence uyguladı, ardından da tecavüz edip katletti. PKK’ya karşı her iki bölgede ayaklanan halk suçluların adil bir şekilde cezalandırılmasını, ABD öncülüğündeki Uluslararası Koalisyon’un “PKK-PYD’ye” sağladığı desteğin bitmesini, terör uzantısının bölgelerini terk etmesini istiyor. YILMAZ BİLGEN'İN HABERİ

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Dünya
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...