BM konferasında Rishi Sunak şaşkınlığı... Apar topar salonu terk etti!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Mısır’da gerçekleşen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın ortasında salonu apar topar terk eden İngiltere Başbakanı Rishi Sunak şaşkınlığa neden oldu. Yeni başkanın ani ayrılışına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Mısır’da gerçekleşen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’na katılan İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, orman konulu oturumu apar topar terk etmesi sosyal medyada gündem oldu.

İngiltere merkezli iklim odaklı web sitesi Carbon Brief'in yöneticisi Leo Hickman’ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, Başbakan Sunak’ın oturumun ortasında yardımcılarıyla salonu terk ettiği görüldü.

2 DAKİKALIK GÖRÜŞMENİN ARDINDAN SALONU TERK ETTİ

Sunak’ın salondan ayrılmadan yaklaşık 2 dakika önce yanına bir yardımcısının geldiği, 1 dakikadan fazla bir süre boyunca kendisine bir şeyler söylediği belirtildi. Daha sonra gelen diğer yardımcısının ise Sunak’ı salondan ayrılmaya “ikna ettiği” ifade edildi.

SON DAKİKA 'GÖRÜŞME' İDDİASI

Sunak’ın salondan ayrılışı merak uyandırırken, olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. İngiliz The Sun gazetesinin politika editörü Harry Cole söz konusu videoyu alıntılayarak yaptığı paylaşımda, “Downing Street kaynakları, bunun önemsiz ve sadece Almanlar ve Güney Afrikalılarla görüşmek için geç kalınmış bir karar olduğunda ısrar ediyor. Görüntülere rağmen" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...