BM Genel Sekreteri Guterres’ten Ramazan mesajı: Bu kutsal aydan ilham alalım

- Güncelleme:
BM Genel Sekreteri Guterres’ten Ramazan mesajı: Bu kutsal aydan ilham alalım

DÜNYA Haberleri

BM Genel Sekreteri Guterres, Ramazan ayına ilişkin videolu mesaj yayınladı. Guterres paylaşımda adil dünya vurgusu yaparak, “Barış, karşılıklı saygı ve dayanışma çağrısı yapmak üzere Ramazan'ı kutlayan herkesle birlikteyim. Bu kutsal aydan ilham alalım” dedi.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ramazan ayı dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu bir mesaj yayınladı. Guterres, mesajında Müslümanların mübarek ayını kutladı.

“RAMAZAN AYINDAN İLHAM ALALIM”

Daha adil ve hakkaniyetli bir dünya vurgusu yapan Guterres, şunları dile getirdi:

Barış, karşılıklı saygı ve dayanışma çağrısı yapmak üzere Ramazan'ı kutlayan herkesle birlikteyim. Bu kutsal aydan ilham alalım. Herkes için daha adil ve hakkaniyetli bir dünya inşa edelim.  Guterres, söz konusu mesajını, "Hayırlı Ramazanlar" ifadesiyle tamamladı.

“MERHAMET RUHUYLA BİR ARAYA GELME VAKTİ”

BM Genel Sekreteri, Ramazan ayıyla ilgili ayrıca şunları yazdı:

Dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar kutsal Ramazan ayına başlarken, en içten dileklerimi iletiyorum. Anlayış ve merhamet ruhuyla bir araya gelme vakti.

https://twitter.com/antonioguterres/status/1638450444400746496

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...