Bir anda hem evi hem arabası yandı

Düzenleyen:
Bir anda hem evi hem arabası yandı

DÜNYA Haberleri

Galler’de ayak sağlığı uzmanı olarak çalışan iki çocuk annesi Lauren Griffiths (37), işten evine gelirken kullandığı lüks araç arızalandı.

Arabayı arızasına rağmen Llwyngwern’de üç katlı yarı müstakil evinin önüne kadar getirip park eden Griffiths, aracın önünden alevler çıktığını görünce kendisini dışarı attı. 3 sene önce satın aldığı araç bir süre sonra tamamen alevler içinde kaldı ve bomba gibi patladı.

Çıkan alevler evine de sıçradı, kadın araba ve evinin yanışını iki çocuğuyla birlikte komşunun bahçesinde gözyaşları içinde seyretti. Civardaki evlere de sirayet eden yangın, itfaiye görevlileri tarafından 2,5 saat süren çalışmayla söndürüldü.

ARABA KÜLE DÖNDÜ

Araba küle dönerken evde de büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Land Rover firması olayla ilgili inceleme başlatırken komşuları, Griffiths’in zararlarının telafisi için yardım kampanyası başlattı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...