'Biden felç geçirip uçaktan düştü' haberi gündemi sarstı, görüntüler eski çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
'Biden felç geçirip uçaktan düştü' haberi gündemi sarstı, görüntüler eski çıktı

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ABD Başkanı Joe Biden'ın uçaktan inerken felç geçirip merdivenlerden yuvarlandığı iddiası ile paylaşılan bir video sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Kısa sürede viral olan videonun eski olduğu ortaya çıktı.

ABD Başkanı Joe Biden Şubat ayında resmi temaslarda bulunmak üzere Polonya'ya gitti. Biden'in ziyareti esnasında felç geçirip uçaktan düştüğü iddia edildi, hatta o anlara ait bir video da sosyal medyada viral oldu. 

"BIDEN FELÇ GEÇİRİP UÇAKTAN DÜŞTÜ"

Kısa sürede çok sayıda paylaşım alan videoda ABD uçağının havalimanında durduğu merdiven yardımıyla uçaktan iniş başlarken bir kişinin dengesini kaybederek aşağı düştüğü anlar yer aldı. O kişinin ABD Başkanı Biden olduğu ve felç geçirdikten sonra düştüğü iddia edildi. 

GÖRÜNTÜLER ESKİ ÇIKTI

Sosyal medyada bugün yayılan görüntünün aslında Şubat ayında çekildiği ortaya çıktı. Görüntülerdeki kişinin Biden olup olmadığına dair resmi bir açıklama ise yapılmadı. 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Beyaz Saray, 80 yaşında olması nedeniyle Amerikan kamuoyunda başkanlık görevini tam olarak yerine getirip getiremeyeceği sıklıkla gündeme gelen Biden'ın sağlık durumuyla ilgili Doktor O'Connor'un detaylı bilgiler içeren raporunu kamuoyuyla paylaştı. O'Connor, yaptığı rutin kontrollerin ardından, "sağlıklı ve dinç, 80 yaşında bir erkek olan" Biden'ın sağlık durumunun, başkanlık, başkomutanlık, devlet başkanlığı gibi görevlerini yerine getirmeye uygun olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...