Beşşar Esad'a iki şok haber daha!

Beşşar Esad'a iki şok haber daha!

DÜNYA Haberleri

Al Arabiya televizyonu, Beşar Esed'in iki kuzeninin Türkiye'ye yakın Latakiya bölgesinde süren çatışmalarda öldürüldüğünü duyurdu.

Al Arabiya'ya bilgi veren kaynaklar, Beşşar Esed'in iki kuzeninin Türkiye'ye yakın bir kasabada süren çatışmalarda öldürüldüğünü açıkladı. Ali ve Kifah Esed'in Latakiya'daki çatışmalarda öldürülmesiyle, Esed'in son 2 gün içinde ölen kuzenlerinin sayısı 3'e çıktı. Pazar günü de Lazkiye bölgesi sivil milis "Şebbiha" komutanı Hilal Esed öldürülmüştü. Devlet ajansı SANA, Hilal'in Latakiya'nın Keseb kasabasında çıkan şiddetli çatışmalarda öldürüldüğünü bildirdi. Reuters ise Suriyeli gözlemci gruplara dayandırdığı haberinde Hilal'in Nusret Cephesi ve diğer gruplarla girdiği çatışmada, beraberindeki 7 savaşçısıyla birlikte öldürüldüğünü belirtti. Suriye askerleri ve muhalifler Cuma gününden bu yana kasabada çatışıyor.


HABER 7


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...