Besledikleri 8 papağan başlarına iş açtı! 5 çocuklu aile evden atılabilir

Düzenleyen:
Besledikleri 8 papağan başlarına iş açtı! 5 çocuklu aile evden atılabilir

DÜNYA Haberleri

Evde 8 papağan besleyen 5 çocuklu aile, papağanların gürültüsü nedeniyle evlerinden atılma tehlikesi ile karşı karşıya. Belediye aileden ya papağanları susturmasını ya da evi boşaltmasını istiyor.

İngiltere'de beş çocuklu Pete-Andrea Godson çifti, Hemel Hempstead bölgesindeki evlerinde irili ufaklı 8 papağan besliyor. Çift, 1000 sterlin harcayarak evde papağanlar için bir orman odası oluşturmuş. Komşuları ise aşırı gürültücü bu papağanlardan dertli. Şikayetlerin artması üzerine aile, belediye tarafından kendilerine tahsis edilmiş bu evi boşaltmak zorunda kalabilir.

PAPAĞANLAR AYNI ZAMANDA KÜFÜRBAZ

Papağanların gürültücü olmalarının yanı sıra küfürbaz da olmaları şikayetleri daha da artırıyor. Belediye aileden ya papağanları susturmasını ya da evi boşaltmasını istiyor. Pete Godson, "Bu kuşlar bizim çocuklarımız gibidir, onlar ailemin bir parçasıdır. Papağanları evde tutmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Godson, mahalledeki çocukların da papağanları çok sevdiğini, papağanların onların omuzlarına konduğunu ve sevmelerine müsaade ettiğini söyledi.

Besledikleri 8 papağan başlarına iş açtı! 5 çocuklu aile evden atılabilir

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...