Belediye Başkanı ‘Ordudan resmi açıklama bekliyoruz’ deyip duyurdu: Lviv vuruldu

Düzenleyen:
Belediye Başkanı ‘Ordudan resmi açıklama bekliyoruz’ deyip duyurdu: Lviv vuruldu

DÜNYA Haberleri

Lviv Belediye Başkanı Andriy Sadoviy, Rus ordusunun Lviv'i vurduğunu açıklayarak, ordudan resmi açıklama beklidiklerini söyleyerek vatandaşlara sığınaklarda kalmaları çağrısında bulundu.

Rusya ile zorlu bir savaşta olan Ukrayna'dan kötü bir haber daha geldi. Rus ordusunun Lviv'i hedef aldığı öğrenildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Lviv Belediye Başkanı Andriy Sadoviy, "Lviv vuruldu. Ordudan resmi açıklama bekliyoruz. Olay yerinden fotoğraf görüntü lütfen yayınlamayın. Sığınaklarda kalın" dedi.

"SIĞINAKLARDA KALIN"

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ediyor. Son olarak Rus ordusu, Ukrayna’nın Lviv kentine saldırı gerçekleştirdi. Rus bombardımanı altında kalan kentte vatandaşlara sığınaklarda kalın çağrısı yapıldı. Lviv Belediye Başkanı Andriy Sadoviy de saldırı devam ederken bir açıklama yayınlayarak, "Lviv vuruldu. Ordudan resmi açıklama bekliyoruz. Olay yerinden fotoğraf görüntü lütfen yayınlamayın. Sığınaklarda kalın" ifadelerini kullandı.

LVİV 2 ROKETLE VURULDU, 5 YARALI VAR"

Akşam saatlerinde vurulan Ukrayna’nın Lviv kenti yetkililerinden konuya ilişkin yeni açıklama geldi. Lviv Valisi Maksim Kozitskiy yaptığı açıklamada, “Lviv 2 roketle vuruldu. Sivil yerleşim alanlarına isabet ettiğine dair bilgi yok. Resmi bilgilere göre 5 kişi yaralandı. Olay yerinden bildiriyorum. Sakin kalmaya devam edin. Her şey kontrol altında. Ancak hava saldırısı tehlikesi geçmedi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...