Başkan Obama, kızlarıyla alışverişe çıktı

Başkan Obama, kızlarıyla alışverişe çıktı

DÜNYA Haberleri

Obama, kızları Sasha ve Malia ile birlikte günlük kıyafetleriyle halkın arasına karışarak Washington'daki bir kitapçıdan bir düzine kitap satın aldı.

ABD Devlet Başkanı Barack Obama, kızları Sasha ve Malia ile halkın arasına karışarak bir kitapçıdan alışveriş yaptı. Günlük kıyafetlerle kitapçıya giden Obama ve kızları, insanların şaşkın bakışları arasında alışveriş yaptı. Obama, dükkandaki müşterilerden bazılarıyla sohbet etti, bazı kişilerden gelen fotoğraf çektirme ricasını da kırmadı. Obama ve kızları daha sonra kasada sıralarını bekleyerek ödeme yaptı. Obama ailesi iki düzine kadar kitap satın aldı. ABD'de Şükran Günü etkinlikleri kapsamında, cumartesi günü küçük esnafın desteklenmesi için tahsis edildi. Obama, yayınladığı Twitter mesajında "Küçük işletmelerin iyiliği, ekonominin iyi olması demek" şeklinde yazarak halkı alışveriş yapmaya çağırdı.

nbsp;Başkan Obama, kızlarıyla alışverişe çıktı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...