Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife Mısır'da

/ Kaynak: AA
Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife Mısır'da

DÜNYA Haberleri  / AA

Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife, Mısır'ın başkenti Kahire'de geçici cumhurbaşkanı Adli Mansur ile bir araya geldi.

Bir günlük ziyaret için Mısır'a gelen Halife, Kahire Havaalanı'nda Başbakan Hazım Biblavi tarafından karşılandı. Halife, daha sonra Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Mansur ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Halife ve Mansur, iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirme yolları ile çeşitli sektörlerde ortak işbirliğinin önünü açma konularını ele aldı. Görüşmede Arap ülkelerindeki son gelişmeler ile uluslararası gündem de değerlendirildi. Halife'nin Mansur ile görüşmesinde, "Mısır'da ulusal uzlaşmanın muhafaza edilmesi için siyasi güçlerin çabalarını birleştirmesinin önemini" vurguladığı belirtildi. Bahreyn Kralı Halife'nin, "Mısır'ın istikrarı tüm Arap ülkelerinin istikrarıdır. Mısır ile Körfez İşbirliği Konseyi'ne üye olan ülkeler arasındaki samimi ilişkiler son derece önemlidir" ifadesini kullandığı kaydedildi. Halife, ziyaretinin ardından Kahire'den ayrıldı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...