Bacağı kesilecek diye parti verdi!

Bacağı kesilecek diye parti verdi!

DÜNYA Haberleri

Boston'daki bombalı saldırıdan yaralı olarak kurtulan kadın bacağını kurtarmak için bir sürü ameliyat oldu. Sonuç olumsuz oldu ama o aldırmadı parti yaptı.

18 ay bacağını kurtarmak için sayısız ameliyat geçiren kadının sonunda bacağı kesildi. Kadın ameliyat öncesinde bir kutlama tertip etti. ABD'de Boston'daki bombalı saldırıdan yaralı olarak kurtulan Rebekah DiMartino'nun (27) ameliyatla sol bacağı kesildi. DiMartino, Houston yakınlarında Memorial Hermann Katy Hospital'daki ameliyat öncesinde bir kutlama tertip etti. Genç kadın, bacağını kurtarmak için 18 ayda tam 17 kez bıçak altına yatmıştı. Bu ameliyatlardan olumlu sonuç alınamaması üzerine doktorlar bacağın kesilmesine karar verdi. DiMartino, NBC televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bacağımı kaybettim ama bugün hayatta olduğum için yine de şanslıyım. Ameliyat sonrasında yeni bir hayata başlayacağım" diye konuştu. Nisan 2013'te Boston Maratonu'nun bitiş çizgisinde bombalı iki saldırıda üç kişi ölmüş, 270 kişi yaralanmıştı.Ameliyat masasına düğüne gider gibi giden DiMartino, gelecek sene de protez bacağıyla Boston maratonuna katılacağını söyledi. nbsp;
Bacağı kesilecek diye parti verdi!
Bacağı kesilecek diye parti verdi!
Bacağı kesilecek diye parti verdi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...