Baba ile oğlunun ağlatan buluşması

Baba ile oğlunun ağlatan buluşması

DÜNYA Haberleri

Mısır'da 270 gündür açlık grevini sürdüren Muhammed Soltan, uzun zaman sonra İhvan'ın önderlerinden olan babasıyla görüşme imkanı buldu.

Baba ile oğlun buluşması duygusal anlar yaşattı. Baba Salah Soltan, hayati tehlikesi süren ve ambülansla getirilen oğlu için tahliye talep ederken, mahkeme bu talebi bir ay içinde üçüncü kez reddetti. nbsp;26 yaşındaki darbe karşıtı aktivist Muhammed Salah Soltan'ın, "medyayı yanlış bilgilendirmek" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşması yapıldı. ABD vatandaşı olan ve on yıldan uzun bir süredir Amerika'da yaşayan Soltan, darbe sürecinde Rabia ve Nahda meydanlarında yaşanan katliamları dünya basınıyla paylaştığı için yaralı bir şekilde tutuklanmıştı. Kendisine uygulanan hukuksuzluklara ve yaşadığı işkencelere tepki olarak açlık grevine başlayan Soltan, açlık grevinde 270 günü geride bıraktı. Kritik döneme giren Soltan, sık sık hastaneye kaldırılıyor.
SEDYEYE KELEPÇELENEREK DURUŞMAYA ÇIKARILDI
Uzun zaman sonra geçtiğimiz gün aynı davada yargılandığı babasıyla görüşebilen Muhammed Soltan'ın sedyedeki bitkin hali gözlerden kaçmazken, mahkeme hayati tehlikesi olan Soltan için yine erteleme kararı verdi.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...