Azeriler Erivan'ı füzeyle tehdit etti

Azeriler Erivan'ı füzeyle tehdit etti

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 'Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a hedeflenmiş füzelerle Erivan'ı bile yerle bir etmeye hazırdır' dedi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Mingeçevir Su Elektrik Santraline Ermenistan tarafından yapılacak herhangi bir sabotaj girişimine hemen karşılık verileceğini ve Erivan'ın bile füzelerle vurulacağını duyurdu. Azerbaycan ordusunun hem işgal altındaki topraklardaki hem de Ermenistan'daki tüm askeri birlikleri vurabilecek imkanlara sahip olduğunu açıklayan Bakanlık, "Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a hedeflenmiş füzelerle Erivan'ı bile yerle bir etmeye hazırdır" dedi. Bu arada önceki gün keşif için Azerbaycan sınır hattını geçmek isteyen 4 Ermeni ajan açılan ateş sonucu ölü, 1'i yaralı ele geçirildi. Yakalanan ajan, Azerbaycan halkından ve cumhurbaşkanından özür dileyerek kendi ülkesine iadesini istedi. Ancak Ermeni ajanın dün hayatını kaybettiği açıklandı. Azerbaycan "Esir alınan Ermeni ajanın, akciğer yetmezliği sebebiyle hayatını kaybettiğini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...