Atları kesilmekten kurtarıp evinde besliyor

Atları kesilmekten kurtarıp evinde besliyor

DÜNYA Haberleri

Avrupa at eti skandalıyla sarsılırken İngiltere'de bir kadın, kendisini atları mezbahalarda kesilmekten kurtarmaya adadı.

Avrupa at eti skandalıyla sarsılırken İngiltere'de bir kadın, kendisini atları mezbahalarda kesilmekten kurtarmaya adadı. 3 hafta içinde 9 atı kurtaran Jackie Winston-Jones isimli kadın, atları evinde besliyor.

3 hafta önce düzenli alışverişi kapsamında ülkenin önde gelen hipermarketlerinden birine giden kadın, eve bir atla döndü. Jackie (50), o zamandan bu yana 9 atı Cheshire'deki Red Lion mezbahasından kesilmekten kurtardı. 4 çocuk annesi kadın, atlar için evini de ahıra çevirdi. Kadın son atı Jaz'ı 150 sterline satın aldı.

Markete alışverişe gittiği zaman atların Beeston hayvan pazarında ihaleyle satıldığını hatırladınğını anlatan Jackie, daha yüksek fiyat verip atların mezbaha tarafından satın alınmasını önlüyor. Jackie, "Kocam, eve bir atla döndüğümü görünce gözlerine inanamadı. Satın aldığım atların ardı arkası kesilmeyince de benim delirdiğimi düşünmeye başladı dedi. Kadın şimdi bir at barınağı açmaya çalışıyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...