Aslında tek yumurta ikizleri

Aslında tek yumurta ikizleri

DÜNYA Haberleri

İkiz kardeşler Gwennan ve Elin Thomas'ı 25 yaşına kadar birbirlerinden ayırdetmek mümkün değildi. İkizlerden Gwennan 2002'de alopesiye (saç dökülmesi) yakalandı. Şimdi yeni görünümleriyle bunların ikiz olduğuna kimse inanmıyor.

İkiz kardeşlerden nbsp;Gwennan, "O kadar birbirimize benzerdik ki, anne-babamız bile bizi ayırt etmekte zorlanırdı. Biz bile çocukluk fotoğraflarımıza baktığımızda bazen fotoğraftakinin hangimiz olduğunu tartışıyoruz" dedi. Bu durum, 2002'de Gwennan'ın alopesi sonucu tüm saçlarını kaybettiği şok edici olaya kadar sürmüş. Alopesi saçlarda incelmeden tüm saçların kaybedilmesine kadar saç dökülmelerine verilen addır. Columbia Üniversitesi Tıp Merkezi'nin alopesi konusunda dünyaca ünlü ismi Dr. Angela Christiano, tek yumurta ikizlerinden birinde alopesi görülmesi halinde diğer ikizde de alopesi görülmesi ihtimalinin yüzde 50 olduğunu ifade etti. Elin, şimdiye kadar alopesiye yakalanmamış olmasının büyük şans olduğunu ama günün birinde yakalanabileceği ihtimaliyle kendisini bu duruma hazırladığını söyledi.
Gwennan zaman zaman başını örterek çoğu zaman da peruk takarak kelliğini örtüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...