Pili yuttu, içinde patladı! Talihsiz çocuk ölüm kalım mücadelesi veriyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pili yuttu, içinde patladı! Talihsiz çocuk ölüm kalım mücadelesi veriyor

DÜNYA Haberleri

İki yaşındaki çocuklarının nefes alamadığını gören aile aceleyle hastaneye koştu, duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yapılan tetkikler sonrası küçük çocuğun pil yuttuğu ve yuttuğu pilin içinde patladığı ortaya çıktı. İç organları hasar gören küçük Dylan'ın tedavisi sürüyor.

Meksika'da yaşayan iki yaşındaki Dylan Alejandro, ailesi tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı. Sonaro eyaletine bağlı Cananea'da meydana gelen olayda, küçük Dylan'ı hastaneye götüren ailesi büyük şok yaşadı.

Hastanede yapılan tetkikler, minik çocuğun bir pil yuttuğunu ve bu pilin içinde patladığını ortaya çıkardı. Yerel bir hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk, yaralarının ciddi olması nedeniyle başka bir hastaneye nakledildi.

Minik Dylan, boğazına sıkışan ve orada patlayan pil nedeniyle şimdi yaşam savaşı veriyor.

Aile, Dylan'ın pili yuttuğunu görmediğini ancak nefes almakta zorlandığını fark ettiklerini belirtirken, sekiz çocuk annesi olan Nayeli Guadalupe Coronado Nino, yerel basına oğlu Dylan'ın içindeki pilin patladığını, buna bağlı olarak yemek borusunda şiddetli bir yanma ve akciğerlerinden birinde enfeksiyon oluştuğunu açıkladı.

Pili yuttu, içinde patladı! Talihsiz çocuk ölüm kalım mücadelesi veriyor

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sağlık görevlileri, 23 Ekim'de Dylan'ın kanının artık oksijen işlemediğini söyledi ve Dylan yoğun bakıma alındı. Doktorlar, küçük çocuğun ameliyat edilebilmesi için vücudundaki oksijen seviyelerini daha stabil hale getirmeye çalışıyorlar.

Dylan'ın ailesi ise, sağlık sigortaları olmadığı için tedavi masraflarını karşılamak üzere çevrimiçi platformlar üzerinden mali yardım beklediklerini duyurdular. (Daily Star)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...