Annan, ikinci kez Şam'da

/ Kaynak: AA
Annan, ikinci kez Şam'da

DÜNYA Haberleri  / AA

Esad yönetiminin ateşkes ilanına rağmen katliamlara devam etmesi BM'yi harekete geçirdi. Arap Birliği ve BM'nin özel Suriye temsilcisi Kofi Annan, 3 ay sonra tekrar Suriye'nin başkenti Şam'a geldi.

Arap Birliği ve BM'nin özel Suriye temsilcisi Kofi Annan Suriye'nin başkenti Şam'a geldi. nbsp;
nbsp; Suriye'nin resmi El İhbariye televizyonu, Annan'ın temaslarda bulunmak üzere Şam'a geldiğini duyurdu. nbsp;
nbsp; Adının açıklanması istemeyen Suriyeli üst düzey bir yetkili, Annan'ın bugün Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile görüşeceğini, yarın Devlet Başkanı Beşşar Esed tarafından kabul edileceğini belirtmişti. nbsp;
nbsp; 3 ay önce Arap Birliği ve BM'nin özel Suriye temsilcisi olarak görevlendirilen Annan, ikinci kez Suriye'yi ziyaret ediyor. nbsp;

Hama'da da katliam: 50 ölü nbsp;
nbsp; nbsp;
Bu arada, Beşşar Esad yönetimine bağlı ord, dün akşamdan bu yana Hama'yı bombalıyor. Yerel kaynaklar, sabahın erken saatlerinden bu yana Hama'nın Meşa el-Furusiyye ve Güney Meşa mahallelerini hedef alan saldırılarda 8'i çocuk 5'i kadın 50 kişinin katledildiğini belirtiyor. nbsp;Bölgede bulunan aktivistler, Hula katliamını yapan birliklerin Hama'ya sevk edildiğini iddia etti. nbsp;Beyda ve Endülüs mahallelerinde de ağır hasar olduğu öğrenildi. Hama'da keskin nişancılar tarafından hareketli her şeyin hedef alındığı kaydedildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...